Längtar du efter att bo på en plats som bokstavligen erbjuder det bästa av två världar? Med ett smidigt, socialt och roligt stadsliv å ena sidan och ett trivsamt och rogivande liv mitt i naturen å andra sidan? Då kommer hela familjen hitta sitt äventyr här. Och hitta hem.

  • Byggstart: Q4 2023
  • Status: Till salu
  • Omfattning: 78 lägenheter
  • Arkitekt: Pörner + Pettersson
  • Mäklare: Norban
  • Mer info hos mäklaren: Klicka här
    Säljbroschyr:
    ladda ner här

På ett centralt och unikt läge i Järvastaden, med en vacker naturspark och skogen som granne, utvecklar nu Resona Äventyret. Ett modernt kvarter där naturens färger fått vara inspiration för färgsättning och materialval. Förskola och skola, lekplatser, affärer, restauranger och kommunikationer finns precis runt knuten. Familjens alla fritidsintressen och nya vänner lika så.

Design, kvalitet och hållbarhet är ledord för våra bostäder och vare sig du är på jakt efter en effektiv tvåa eller en storartad taklägenhet med terrass, så vågar vi lova att du får ett hem att trivas i och älska för lång tid framåt.

Kök i öppen planlösning i Brf Äventyret
Lägenheter designade att sätta guldkant på livet
Sovrum Brf Äventyret
Barnsovrum i Brf Äventyret
Badrum i Brf Äventyret
Uteplats brf Äventyret

Området

Järvastaden har seglat upp på topplistan hos många som letar efter en naturnära, trygg, fin och smidig plats att bo på. En levande stadsdel med småstadskänsla där alla bekvämligheter du kan önska finns utanför dörren, och där Stockholm City och Westfield Mall of Scandinavia bara är ca 10 minuter bort med pendeltåget från Ulriksdal. Buss 540 tar dig snabbt till Universitetet och tunnelbanan.

2007 flyttade de första in i sina nya bostäder i Järvastaden. Nu finns ca 3000 hushåll här och fler grannar ska det bli. Det har lagts mycket tanke på att skapa en varierad och trevlig stadsbild med bostäder i stor variation och med parker och torg där människor lätt kan mötas.

Barnens stadsdel

Ett ord som många beskriver Järvastaden med är barnvänligt och det är ingen slump. Här finns en uttalad ambition att skapa drömboende för barnfamiljer. Att gå runt i stadsdelen är en spännande utflykt i sig då det finns flera roliga parker att utforska. Populära Mulle Mecks lekpark är nog den mest kända men här finns bland annat även Spegeldammsparken och Naturmarksparken. Igelbäckens naturreservat är härligt att utforska för hela familjen och på vintern samlas alla åksugna vid områdets skridskobana.

Flera förskolor och skolor är etablerade i området. Det senaste tillskottet blir en förskola som kommer att ligga i just kvarteret Äventyret. Smidigare kan det inte bli!

Mulle Mecks lekpark
Naturen nära i Järvastaden

Kvarteret

En promenad runt kvarteret vittnar om de två världar som gör Äventyret så unikt. Fasaderna i norr, nordöst och nordväst löper längst fina, levande stadsgator och flerbostadshus fyllda med trevliga grannar. I sydost öppnar det gröna och rogivande parkområdet och skogen upp sig.

Den lummiga innergården är skapad för Äventyrets nyfikna barn och vuxna som vill kunna ta en kaffe och umgås med grannarna. Här finns balansbana, umgängesytor och grillplats. Träd och buskar binder ihop gården och skapar olika trädgårdsrum som bjuder in till att slå sig ner. Den fjärde huskroppen rymmer en F-3 skola vars gård är placerad på andra sidan fasaden ut mot parken. Har du barn på kvarterets skola så blir hämta-lämna aldrig smidigare än så här.

Kvarteret Äventyret i Järvastaden
Innergård Brf Äventyret i Järvastaden

“Smart, hållbart, kvalitativt och med design utöver det vanliga. ”

Bostäderna

De 78 välplanerade och moderna lägenheterna har utformats för att sätta guldkant på livet. Här finns allt från effektiva 2:or för den som vill ha ut mycket av sitt hem på en mindre yta till stora taklägenheter med tilltagna terrasser och utsikt över den vackra stadsparken och skogen. Perfekt för den som letar efter något alldeles unikt i området.

Tre designkoncept

Vi bryr oss om inredning lika mycket som våra kunder och lägger alltid extra stort fokus på att skapa hem och design som du kommer trivas med länge. I Äventyret har vi tagit fram tre specialdesignade koncept; Stilla, Skog och Stad. Gemensamt för alla koncept är gedigna, kvalitativa och miljövänliga materialval som tåls att nötas på och trivas i länge. Läs mer om koncepten i säljbroschyren hos mäklaren.

Kök i öppen planlösning i Brf Äventyret
Badrum i Brf Äventyret
Utsikt från takterrass i Brf Äventyret

Hållbarhet

Hållbarhet är ett ledord för Resona. Du märker det inte bara på de energieffektiva och miljövänliga materialval som görs när vi skapar våra bostäder. I Brf Äventyret kommer det sitta solceller på taket och husets stomme är klimatförbättrad vilket innebär att betongen som används har lägre klimatpåverkan i och med att mängden cement har minskats. Under produktionstiden har vi givetvis sett till att minimera onödigt spill av material och energi, och runt omkring Äventyret är målet att den biologiska mångfalden ska bli bättre än den var innan kvarteret stod där.

Anmäl intresse

Håll dig uppdaterad om projektet och få förtur att boka en bostad.

Typ
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.