Vill du vara med och skapa framtidens boende? Resona är ett nytänkande företag som vill förändra och utveckla byggbranschen. Här får du stort eget ansvar samtidigt som möjligheterna till egen utveckling är stor.

Jobba på Resona

Resona är ett nytänkande företag under ständig utveckling. Vi utvecklar och bygger bostäder med fokus på hållbarhet och innovation. Vi som arbetar här är nyfikna och gillar att vrida och vända på saker för att hitta de bästa lösningarna. Vi ställer höga krav på oss själva samtidigt som vi är måna om har roligt på jobbet. Många gånger ställs vi inför tuffa utmaningar av en bransch som inte alltid är så mottaglig för nya idéer. Det kräver egenskaper som ihärdighet, nyfikenhet och entusiasm.

Tillsammans arbetar vi för att skapa attraktiva bostäder som du inte bara trivs och lever ett gott liv i – utan som också är bra för samhället i stort. Målet är att effektivisera byggprocesserna och sänka vårt klimatavtryck. År 2030 ska Resonas alla projekt vara klimatneutrala.

Hos Resona hittar du affärsutvecklare, hållbarhetsexperter, ingenjörer, produktionsledare, marknadsförare, projektutvecklare, ekonomer, fastighetsförvaltare och många fler.

Just nu söker vi

Är du intresserad av oss? Vi är nyfikna på dig! Vi tar gärna emot spontanansökningar även under perioder då vi inte söker personal.

Välkommen att skicka din ansökan till karriar@resona.se

 

Vi är ständigt på jakt efter nya medarbetare som är drivna och fokuserade på att utvecklas i ett växande företag.

Kort om oss

Resona är ett fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar en mix av bostadsrätter och hyresrätter. Företagets grundades 2017 av bröderna David Giertz och Sam Giertz. Med fokus på innovation och hållbarhet vill Resona bygga ett bättre Sverige. Verksamheten tar ansvar för hela förädlingskedjan, från affärsutveckling, projektutveckling och entreprenad till förvaltning. Resonas portfölj innehåller över 3 500 lägenheter i elva kommuner – från Staffanstorp i söder till Åre i norr. 2022 omsätter byggverksamheten en halv miljard med omkring 700 bostäder i produktion.