Björknäslunden

Byggstart
2020
Status
Inflyttat
Omfattning
10 Lägenheter

Bjöknäslunden, Nacka

Björknäslunden är ett boende med havet, sjöar, naturreservat, restauranger och butiker inom några minuters avstånd. Samtidigt når du Stockholm city på en kvart

Med naturen in på knuten, kommunikationer inom gångavstånd och mitt i mysiga villakvarter hittar ni denna smakfulla nyproduktion som andas funktionalitet. Björknäslunden består av totalt tio bostäder fördelade på fyra stilrena huskroppar med en liggande träfasad i ljusgrått. Det är tre parhus med vardera två boenden på 129 kvm och ett hus med fyra lägenheter på vardera 49 kvm. Stora terrasser inbjuder till närvaro av den naturmark som ligger precis intill. Åtta av de tio bostäderna får egna tomter med soldäck och två av de mindre lägenheterna får en gemensam uteplats. Bostäderna byggs med fokus på funktion, kvalité och naturnära material. Allt i samklang med den miljö som omger husen.

Björknäslunden är ett boende med havet, sjöar, naturreservat, restauranger och butiker inom några minuters avstånd. Samtidigt når du Stockholm city på en kvart med bilen eller Slussen om du åker kommunalt med buss.